Zuhanyfüggöny –miért olyan népszerű?

Mert a zuhanyfüggöny tökéletes és olcsó megoldás a fürdőszobában megvédeni a bútorokat, a csempét, a padlót és a többi berendezést a zuhanyozóból kifröccsenő víztől és nedvességtől.

A zuhanyfüggönyök kiválóan alkalmazhatók kádakhoz is, nem csak a zuhanyozókhoz.

A zuhanyfüggöny gyorsan és egyszerűen rögzíthető

Nincs szükség szakemberre, szinte mindenkiképes felszerelni a zuhanyfüggönyt. Szükségünk van egy függönyrúdra, amely lehet egyenes vagy ívelt, falhozrögzíthető, vagy egy teleszkópos, amelyet két fal közé feszítünk.

A zuhanyfüggönyök különböző hosszúságban és szélességben kaphatók, és különböző anyagbólgyártottak közül választhatunk.

Mi a legjobb zuhanyfüggöny anyag?

A zuhanyfüggönyök többsége poliészterből, vagy vinylből készül, mindkettő tökéletes vízlepergető képességgel rendelkezik. De teflonbevonatú vászon- és pamutszövetből is készítenek zuhanyfüggönyöket.

Mindenféle formatervezésű és stílusú zuhanyfüggöny elérhető a piacon , a fürdőszoba stílusához legjobban illőszínből és mintábólválaszthatunk.

  • Fehér vagy átlátszó zuhanyfüggöny : a fehér minden árnyalatában, mint a bézs, a krém és az elefántcsont, valamint az átlátszó zuhanyfüggöny klasszikus megoldás, ugyanakkor sokoldalú.
  • Színes zuhanyfüggöny : a sárgától a vidám és fényes barnáig, meleget árasztanak minden környezetben. A rózsaszín, és a kék, pihentető, a zöld zuhanyfüggöny frissességet kölcsönöz a fürdőszobának.
  • Mintás függöny a kortárs festők vásznaira emlékeztető absztrakt mintáktól a természet témájú nyomatokig, virágokkal, algákkal, levelekkel, bambuszokkal, pálmafákkal, kaktuszokkal és korallokkal, vagy pillangókkal, kolibrikkal, flamingókkal, sirályokkal, verebekkel, cicákkal, ami biztos, hogy lenne még mit felsorolni.

Jó, de akkor milyen zuhanyfüggönyt válasszunk?

Ne foglalkozz azzal, amit idáig olvastál!

Azt a zuhanyfüggönyt válaszd, ami a legjobban tetszik neked, még akkor is, ha egyáltalán nem illik a fürdőszobádba.