A bakancs ápolásáról nem szabad megfeledkezni!

bakancs
bakancs

Az esős ősz már a sarkon van és ismét felmerül a nagy kérdés, hogy milyen cipőt vegyünk? A női fűzős bakancs abszolút ideális ősszel, mert melegen tart és farmer alatt vagy fölött is hordható. Ha vékony nadrág van rajtunk, akkor könnyedén viselhetjük a farmer fölé fűzve. Ezen kívül, a fűzés lehetővé teszi a szélesség szabályozását, ami a kissé vastagabb vádlival rendelkező nőknek is tökéletes. Minden nőnek szüksége van egy ilyen pár lábbelire! Találja meg Ön is a tökéletes bakancsot és viselje kényelmesen, stílusosan!

A webshopunknak ebben a kategóriájában többféle forma, méret és szín található, amelyek biztosan illeszkednek a ruhatárához. De nem szabad megfeledkezni a rendszeres ápolásról sem. Ezt a lábbeli azzal hálálja meg, hogy sokáig szép marad. A műbőrből készült bakancs különösen könnyen ápolható. Egyszerűen törölje át nedves ruhával, majd dörzsölje szárazra! A sima bőrt rugalmasan és fényesen tarthatja a megfelelő színű cipőkrémmel. A durva szennyeződések és a por eltávolításához használjon kefét!

Gyógypapucs – ne hagyja a stílust a bejárati ajtónál!

Ha nem szeretne otthon sem lemondani a stílusról és kényelemről, a megfelelő helyre érkezett! Itt a gyógypapucs sokoldalú és csodálatosan kényelmes kivitelben kapható. Ha azt hallják, hogy a kényelem és a stílus kombinálható, minden divatrajongó felkapja a fejét. Kényelmes talpak menő megjelenéssel? Tökéletes párosítás! A gyógypapucsok talpa kiváló minőségű és puhán párnázott, olyan, mintha állandó masszázst biztosítanának a lábaknak Egyes talpak keskenyebbre, mások szélesebbre vannak méretezve, így a modellek kecsesek vagy lazák.

A bőrből vagy a legfinomabb szövetből készült pántok lehetővé teszik a könnyű felhúzást és a szélességük is változtatható. A színválaszték igencsak széles, a finom feketétől a természetes barnákon át a divatos élénk színekig. A cipoker.hu nagy, de exkluzív választékot készített, hogy Ön könnyedén kiegészíthesse a stílusát a gyógypapucsokkal. Felejtse el az unalmas, régi papucsát. Ha megtalálta a kedvenc új modelljét, 1-3 munkanapon belül átveheti és kényelembe helyezheti magát.

You may also like...