A Ford Fiesta alufelni számos kivitelben megvásárolható

Ford Fiesta alufelni
Ford Fiesta alufelni

Az alu-felni.eu webáruház nagy raktárkészlettel és széleskörű kínálattal áll az érdeklődők rendelkezésére. Többek között, természetesen a Ford Fiesta alufelni is megtalálható, sokféle kivitelben, legyen szó a 2002-2008-as JH/JD vagy a 2009-2016-os JX modellekről. A régebbi kocsitípusok esetében kiemelendő a minőségi Tourneo Courier ET35-ös jelzéssel ellátott Ford Fiesta alufelni, ami 4×108-as furatszámmal, illetve osztókörrel rendelkezik, a szélessége 6.5″, az ET száma pedig 35.

A színe becsiszolt fekete és jár hozzá 4-4 darab króm szelep és központosító gyűrű is, amennyiben szükséges. Gyakorlatilag ugyanezek a paraméterek vonatkoznak az újabb kiadású gépkocsik tartozékaira is, ebben a termékkategóriában. Az ár nem foglalja magába a felszereléshez nélkülözhetetlen kiegészítőket, mint amilyenek az anyák és a csavarok, ezeket külön kell beszerezni. A webshopban a Ford Fiesta alufelni rögzítéséhez és kiegészítéséhez is megtalálható minden, ami kell. A csavarok mellett fellelhetőek itt a fémszelepek és a guminyomást ellenőrző szenzorok is.

A Fiat 500 alufelni sokféle változatban van jelen

Mutatványos dizájnnal és remek áron gyakorlatilag napjainkban minden közlekedő autómárkához vannak kellékek. Az alu-felni.eu webáruházban egyebek mellett ott van a palettán a Fiat 500 alufelni is, ráadásul különféle kivitelben és elfogadható ár-érték arányban, mégpedig olyan neves gyártóktól, mint amilyen a GTR Sport és a Raven. Az egyes modellek különbözőek lehetnek, a termékek mellett a könnyebb és pontosabb választás érdekében fel vannak tüntetve a fontosabb paraméterek, mint amilyen az átmérő, a furatszám, az osztókör, a szélesség, a szín és az ET szám.

Ez utóbbi a besajtolási mértéket, illetve a középpont eltolás mértékét jelenti. Minél magasabb ez az érték, a felni annál inkább rámegy a tengelyre és ez akár zavart is okozhat. Az alacsony érték viszont azt jelzi, hogy a Fiat 500 alufelni mennyire áll ki az autóból. Mindig 4 példányban kerül forgalomba a Fiat 500 alufelni, hiszen 4 darab kerékre kell felrakni, valamint az árban benne van 4-4 darab króm szelep, szükség esetén központosító gyűrű is.

You may also like...