A műanyag nád megannyi jó tulajdonsága

műanyag nád
műanyag nád

A szintetikus PVC-ből, azaz polietilénből készült „nád” nagyon sokban hasonlít az igazira, ami meg is magyarázza, hogy miért annyira kedvelt. A műanyag nád felhasználási területe is hasonló az igazihoz, azonban nagyobb tartósságot és jobb időtálló tulajdonságot nyújt. Sokak szerint persze sokkal több előnnyel rendelkezik a műanyag nád a megszokottól. Egyrészt ott a tény, hogy az alapanyagának köszönhetően ez tartósabb, ezért egyszerűbben is kezelhető. Nem kell aggódni azért, mert megreped, eltörik. Emellett pedig sokkal jobban ellenáll az időjárás erős hatásainak, akárcsak a szélnek, esőnek, erős UV-sugaraknak.

Sőt, a hagyományos náddal ellentétben nem kell néhány évente lecserélni az egészet. A műanyag nád népszerűsége annak is betudható, hogy a tisztítása gyerekjáték, illetve karbantartást sem igényel, hiszen nem színeződik el, a kopástól sem kell tartani. A sokféleségét igazolja, hogy ez többféle színben kapható. Tehát egyszerű megtalálni szinte bárhová azt a változatot, amelyik jól néz ki. A műanyag nád a tökéletes választás akkor, amikor a privát, intim szféra megteremtése a cél. Legyen szó egy teraszról, medencéről, kertről, udvarról vagy épp erkélyről, senki sem szereti, ha mások oda belátnak. A műnád a kiváló belátásgátlót jelenti.

Nem kell nehéz legyen a kerítés magasítás

A műanyag kerítéseknek számos pozitívumuk van. Például tökéletesen használhatók, amikor a cél a kerítés magasítás. Nyilván egyéb megoldások is rendelkezésre állnak. Aki azt akarja, hogy egyetlen kíváncsi tekintet se szegeződjön a kertben lévő személyekre, tárgyakra, az kötelezően a magasítást kell válassza. A Screeno Line átlátásgátló megakadályozza ezt a kellemetlenséget úgy, hogy közben a kerítésen is magasít egy kicsit.

A kerítésbe fűzve teljes mértékben takaró kellékekkel egyáltalán nem fog romlani a rendszer stabilitása. A kerítés magasítás hatékonysága persze adott, ha a kerítésrendszer stabil. Érdemes az oszlopokat alaposan megvizsgálni. A betonozott oszlopok válnak be a leginkább, hiszen ekkor a kerítés magasítás tartós alapokon nyugszik majd.

You may also like...