A zománcozott edények nagyon sok éve használhatóak

Edény és edény között is óriási különbségek lehetnek. Ezt jól tudja minden szakács és háziasszony. Ezért nem mindegy, hogy melyiket milyen célra használjuk. A zománcozott edények a régmúlt időt idézik, amikor még csak ez a megoldás létezett, az öntvény edényeken kívül.

zománcozott edények

A régi dolgok a mai napig kiválóan használhatóak, természetesen a megfelelő körülmények mellett. A zománcozott edények óriási hátránya a sérülékenység. Ha a zománc lepattan a felületéről, könnyen beindul a korrodálódás és hamar kilyukad.

Ezért nagyon kell vigyázni a zománc állapotára. Azonban előnnyel is szolgál ez a fajta kivitelezés. Gyönyörűen díszíthető, festhető. Számtalan mintázattal díszíthető, ami még szemet gyönyörködtetővé teszi a háztartás tagjainak. A zománcozott edények ma is népszerűek, ezért érdemes keresni ezeket, például az edenyshop.hu webáruház kínálatában. Idelátogatva több típus és méret között böngészhet, de meg is rendelheti a kiszemelt példányokat, amit igen gyorsan házhoz szállítanak a megadott címre.

You may also like...