Kényeztető cica és kutya fekhely párnák

A kutyák és a cicák, mint tudjuk, imádják a kényeztetést, ezért már nekik is készül kényeztető babzsákpárna. A Huppanjbele webáruház cica és kutya fekhely párnái ugyanolyan polisztirol gyönggyel vannak megtöltve, mint a gazdiknak készült babzsákok.

kutyafekhely

Miért ne heverészhetne ugyanolyan lakályosan a kis kedvenced, mint Te? Ha megkapja a saját helyén azt a kényelmet, amire vágyik, akkor talán a foteleden sem kell többé osztoznod vele. A Huppanjbele webáruház házi kedvenceknek készült babzsák párnái olyan ellenálló anyagból készülnek, amik jól bírják a karmok, körmök támadásait, nem tapad rájuk a szőr, és könnyen tisztán tarthatóak.

Szabadban vagy lakásban egyaránt használhatóak, hiszen vízállóak is, nem nedvesednek át. A babzsák tökéletesen alkalmazkodik mindenféle testformához és testhelyzethez, kényelmes, és nem fáznak át rajta. A kutya fekhely is lehet divatos és kényelmes is egyszerre. A Huppanjbele webáruház 18 féle színből készít kisállatoknak fekhelyet, hogy mindenki megtalálja a lakásához, ízléséhez illő darabot, és természetesen a méretben is van választék. Ha készletről rendelsz, akkor 10% kedvezményt kapsz. Nézz körül a Huppanjbele webáruházban. Miért lenne a babzsák csak a gazdik kiváltsága?

You may also like...