Termelői piac nyílik Bükfürdőn április 29-én!

Napjaink bevásárlóközpontjai és tömegtermékei mellett egyre nagyobb igény mutatkozik az olyan élelmiszerek, alapanyagok és késztermékek iránt, amelyek magukon viselik a vidék hangulatát. A termelői piacok mind több városban jelennek meg, s április 29-től már Bükfürdőn is találkozhatunk az árusokkal. A Tourinfo melletti téren 17.00 és 20.00 között minden pénteken beszerezhetjük azokat a finomságokat, melyek semmihez sem fogható ízzel és kifogástalan minőséggel állnak rendelkezésre. Nem csak a kézműves termékek iránt érdeklődik, de a környék kínálta fürdőzési lehetőséget is kipróbálná? Ha több napra akar maradni, akkor nézzen körül a bükfürdői szállások között!

termeloi piacBükfürdő az Alpokalja varázslatos városa, amely gyógyvizével, gazdag programkínálatával és igényes vendéglátóhelyeivel minden korosztály számára remek választásnak bizonyul. A város gyógy-, és élményfürdője fedett medencéivel télen is kiválóan alkalmas a pihenésre, az új energiákkal töltődésre. A szaunavilág mellett gyógyászati kezelések és wellness szolgáltatások is szolgálják a vendégek tökéletes kikapcsolódását.

A városban járva ne feledkezzen meg a termelői piac felkereséséről sem, ahol házi készítésű, egészséges lekvárokat, sajtokat, különféle húskészítményeket éppen úgy megtalálhat, mint ízletes savanyúságokat, mézeket és persze az elmaradhatatlan helyi borokat. A hagyományos eljárással készült finomságok magukban hordozzák a vidék ízeit és azt a színvonalat, melyet évek óta képvisel Bükfürdő a hazai turisztikai kínálatban. Fedezze fel a terület gasztronómiáját is a fürdőzés kínálta élmények mellett!

You may also like...