Vásároljunk házikó ágyat?

A gyerekszobának olyan helynek kell lennie, ahol a gyermek jól érzi magát. Ezért fontos, hogy barátságos és nyugodt légkört teremtsünk, a színeket és a berendezéseket harmonikusan ötvözve.

Gyerekszoba berendezésére számos ötletes megoldás létezik, amelyek lehetővé teszik minden sarok maximális kihasználását: emeletes ágy, vagy házikó ágy, polcok és tároló dobozok, asztal, székekkel, egy szekrény és egy polc a játékokhoz. Csak ki kell választania az igényeinknek leginkább megfelelő helytakarékos megoldást.

A házikó ágy a gyerekek kedvence.

A gyerekszoba bútorainak nagyon ellenállónak , funkcionálisnak és a kicsik számára megfelelőnek kell lenniük.

A házikó ágynak is minden szempontból biztonságosnak kell lennie. A felületkezeléshez használt festékek nem tartalmazhatnak mérgező anyagokat, például formaldehidet.A természetes vagy lakkozott fából készült házikó ággyal és a hozzá illő gyerekbútorokkalvidám hangulatot tudunk teremteni a gyermekszobában.

A házikó ágy díszítésénél nem szabad megfeledkeznünk a szoba színvilágáról sem, hogy megőrizzük a gyermek számára nagyon fontos harmóniát. Egy gyönyörű házikó ágy szervesen illeszkedik a belső térbe.

Díszítsen a gyerek!

A gyerekek imádnak játszani, és ehhez nem mindig van szükségük játékokra. Könnyen felhasználnak mindent, ami körülveszi őket az életben. Például a lovag sisakja egy közönséges vödörből készül, a tüll pedig könnyen menyasszony fátyollá válik.

You may also like...