A ciklusbarát kapszula hatása

A hormonok nagyon fontos szerepet játszanak a szervezet működésében. Ha egyik is túl nagy vagy túl kis mértékben van jelen, az felboríthatja az egész rendszert, és változatosabbnál változatosabb tünetek jelentkezhetnek. Szerencsére, a hormonháztartás karbantartására léteznek természetes megoldások is, így például a progeszteron és ösztrogén egyensúlyának visszaállításához sincs feltétlen szükség erős hormontartalmú készítményekre, hanem elég lehet a ciklusbarát kapszula bevetése is.

Ugyanis ez a termék természetes ösztrogén- és hormonszabályozó, ami még a méh egészségére és a menstruációs ciklusra is jó hatással van. A WiseTree Naturals a kínai angyalgyökér hatóanyagaira alapozva fejlesztett ki egy készítményt, ami elősegítheti a tünetek enyhülését, valamint támogatja a hormonegyensúly visszaállását. A ciklusbarát kapszula különlegessége, hogy csak natúr összetevőkből készül, így nincsenek mellékhatásai, és a további méreganyagoktól, adalékoktól sem kell tartani. Ráadásul, ennek köszönhetően, a hatóanyagok is könnyebben felszívódnak, hiszen a kísérőanyagok nem akadályozzák a szervezetbe való bejutását.

Ugyanakkor ösztrogéndominancia esetén figyelni kell arra, hogy egyéb betegségek is kialakulhatnak miatta, ezért akár még az inozitol termékek támogatására is szükség lehet. Ugyanis az ösztrogének túlzott jelenléte inzulinrezisztenciához vezethet, azaz a sejtek nem lesznek képesek felismerni a hormonokat, így nem jutnak glükózhoz, ami emiatt a vérben fog felhalmozódni. A sejtek inzulinfelismerő képessége az inozitol termékek segítségével javítható, így ha a progeszteron, az ösztrogén és az inzulin hormonok együttesen okozzák a gondot, akkor a ciklusbarát kapszula mellett a Myo-inozitol komplex alkalmazása is javasolt.

Ez a kapszula szintén teljes mértékben természetes eredetű, így gyors és igen hatékony. Az inozitol termékek N-acetil-ciszteint, alfa-liponsavat, fahéjkivonatot és krómot is tartalmaznak, amelyek tovább fokozzák a hatást. Ha szeretne ezekről is többet megtudni, akkor a wisetreenaturals.hu oldalon részletesen olvashat róluk.

You may also like...