A gépi osztályozás fontossága

Amikor betont készítünk, nem mindegy, hogy hova, milyen felhasználásra szeretnénk alkalmazni a majdani elegyet. Attól függően, hogy mit szeretnénk elérni vele, más és más összetételű betont kell készítenünk, más szemcseméretű kaviccsal.


Erre nyújt megoldást, például a gépi osztályozás, ahol, a megfelelő rostákon átszitálva külön lehet válogatni a különböző méretű kavicsokat.
Egy másik helyzet, aminél nagyon hasznos lehet a gépi osztályozás, amikor valamilyen terméskővel szeretnénk díszíteni otthonunkat, kertünket. Ilyenkor van rá lehetőség, hogy a kibányászott, sokszor nagy darabokból álló köveket a megfelelő gépekkel összemorzsoltassuk, majd gépi osztályozás segítségével, szintén méret szerint osztályozzuk, hogy a majdani felhasználásnál egységes felületet tudjunk kialakítani belőle.
Tehát, általánosan elmondható, hogy a gépi osztályozás nagyon hasznos tud enni, sokféle felhasználási területen és egy komolyabb gép képes egyszerre elvégezni a darálást, és akár öt különböző rostálást is végezni egyszerre, tehát öt, előre beállított mérettartományban válogatni szét a zúzalékot.

Ha ön számára is érdekes lehet a gépi osztályozás, keresse fel az SBDynamic csapatát, akik minden kérdésére szívesen válaszolnak!

You may also like...