A hőálló vakolat tűzhelyek külső burkolatának összeállítására

hőálló vakolat
hőálló vakolat

A kandallóépítés során, a betéten és a burkolaton kívül, szükség van az elemek megfelelő módon történő összeillesztésére is. A hőálló vakolat felvitele nélkülözhetetlen, mivel más anyag nem alkalmas erre a célra. A kandalloepites.hu webáruházban beszerezhető gyakorlatilag minden, amire az összeállítás során igény mutatkozik, így megtalálható itt a hőálló vakolat is, többféle kivitelben és kiszerelésben. Ezek némelyike csak a kalcium szilikát lapok ragasztására megfelelő, mégpedig a kandalló külső felületén, 250 Celsius fokig vethető be.

A tűztérben nem alkalmazható egyes hőálló vakolat fajta, viszont van olyan, amelyik samott és kerámia tartós rögzítésére is felhasználható. Ez az információ a termék leírásában mindenképpen szerepel, tehát az érdeklődő tud tájékozódni azon a téren, hogy melyiket vegye meg. A bedolgozható hőmérséklet mindegyik esetében 10 és 35 Celsius fok közötti intervallumban van. A hőálló vakolat mellett, javasolt a speciális hidraulikus kötésű ragasztó beszerzése is, ez flexibilis és fagyálló tulajdonságokkal rendelkezik, valamint hosszú élettartammal.

A kályha a hűvösebb hónapokban jó szolgálatot tesz

Vidékünkön a fűtés az év legnagyobb részében nélkülözhetetlen tevékenység, az éghajlati körülmények következtében. Mindig jól jön egy kályha, amikor hidegebbre fordul az idő, annak ellenére, hogy napjainkban már számos innovatív technológiát alkalmazó fűtési rendszerek is vannak. A kereskedelmi kínálat ebben a kategóriában, az igényekkel párhuzamosan igen széles, a szaküzletekben és a felhasználóbarát webshopban számos kályha található, különböző kivitelben, kapacitásban és árfekvésben, ami szavatolja, hogy minden érdeklődő meg fogja találni a számítását.

Igen népszerű a látványelemként is funkcionálható fém, üveg, kerámia és kő alapanyagok kombinálásával előállított modern kályha, akárcsak a rusztikus, a klasszikus és a minimál fajták. A zárt égésterű kályha biztonságos, nem használja a szoba levegőjét. Az enteriőr többi darabjától függően ajánlott kiválasztani a telepíteni kívánt típust, annak érdekében, hogy az illeszkedjen a helyiség hangulatához.

You may also like...