Igazán híresek és elismertek a magyar ékszer márkák

magyar ékszer márkák
magyar ékszer márkák

A különleges stílus megalkotásakor érdemes az ékszertervezők munkáit megtekinteni. Nemcsak a ruha határozza meg a trendet, hanem a drágakő is. A magyar ékszer márkák széles kínálatában rengeteg ízléses példányt fog találni. Nagyon sok tervező tanult külföldön, ezért komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Természetesen a referenciamunkák felmutatása az, ami nagy hatással van az érdeklődőkre. Vannak ugyanis olyan magyar ékszer márkák, amelyeknek az összes terméke egyszerűen lebilincselő. Letisztult formákkal dolgoznak, azonban mégis megragadja a figyelmet.

Arról nem is beszélve, hogy nemesfémből készülnek, ami egy életen át megőrzi az értékét. Ha mindenképpen a magyar piacot szeretné támogatni, akkor az itthoni tervező munkáit kell szemügyre vegye. Szerencsére kiváló szakemberek vannak, akik nemcsak készterméket dobnak a piacra, hanem rendelésre is dolgoznak. Említésre méltók a LIKO ékszerek, amelyek kimagaslanak a magyar ékszer márkák közül. Tervezőjük Koós Lili, aki tanulmányait külföldön végezte és a szakma egyik kiemelkedő képviselője. Évente készít kollekciókat, amelyeket különböző téma inspirál.

Az egyedi fülbevalók készítése nem akadály

Csupán annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot a tervezővel. Ezt megteheti a honlapján keresztül, ahol megtekintheti az eddigi munkáit. Az egyedi fülbevalók remekül megállják a helyüket bármilyen különleges alkalom során. Például meglepheti a kedvesét az évfordulójuk alkalmából, de akár születésnapra vagy karácsonyra is remek ajándék. Arról nem is beszélve, hogy milyen jól lehet párosítani egyéb kiegészítőkkel.

Az egyedi fülbevalók a megrendelő ötleteit képviselik az ékszertervező szakmai tanácsaival. Mindezeket nemcsak papírra vetik, hanem háromdimenziós formában is megalkotják, hogy pontosan megszabják az ékszer méreteit és arányait. A megrendelő jóváhagyása után pedig máris kezdődik a kiegészítő legyártása. Az egyedi fülbevalók kizárólag nemesfémből és drágakövekből készülnek, mert csak így őrizhetik meg a hírnevüket és a magas minőségüket a LIKO ékszerek.

You may also like...