Karácsonyi versek a két ünnep között

Ki ne várná repesve az egyik legkedvesebb ünnepet, a karácsonyt? Ha a családjával szeretne lenni, akkor azért várja, ha pedig hiányzik valaki, akkor reá emlékezve üli meg az ünnepet. Bármelyik is legyen, a karácsonyi versek mindig ki tudják fejezni azt az érzést, amit a leginkább magunkénak érzünk ezen a csodás ünnepen.

versekValahogy ilyenkor mindig felerősödnek az érzelmek és nagyobb lesz a hiányérzet a szívekben, ha valaki nem lehet ott az ünnepi asztal körül. Amikor elmennek a rokonok, gyermekek, unokák, szánjon pár percet magára is! Üljön le egy jó borral abba a sarokba, amit nem világít meg a fenyő csillogása és hallgasson meg a karácsonyi versek közül néhányat.

Ilyenkor csodásan levetítődnek az aznapi történések képei, amelyek így sokkal később kopnak ki az emlékeinkből. Talán a következő karácsonyig megmarad egy kis darab varázslat ebből az ünnepből. Ha pedig ezek a karácsonyi versek a két ünnep között előkerülnek, akkor újra izzítható a láng. Így a szeretet erejével foghat neki minden napnak, aminek az apró pillanatait külön-külön is értékelni fogja.

You may also like...