Eladó lakás Budapesten medencével

Nem hétköznapi családi házat keres? Van egy ajánlatunk, bár a kikiáltási ára nem hétköznapi. Eladó lakás Budapesten luxus felszereltséggel. Mit is takar ez? A telek mérete már árulkodik erről, ugyanis 3300 négyzetméter.

ingatlanokA ház nagysága pedig 790 m2. A lakás körüli övezet sem átlagos. Különböző különleges növény teszi még gyönyörűbbé ezt a helyszínt. Továbbá, az ingatlanhoz tartozik a 15 m2-es úszómedence, borpince. A telken egy kis patak csordogál, ami még idillibbé teszi az amúgy is csodálatos tájat. A ház 3 szintes. A pince részen a mosókonyha, illetve edzőterem van.

A földszinten egy nem mindennapi méretű nappaliban töltheti a szabadidejét, aminek a nagysága 85 m2. A konyha, fürdő, hálószoba mellett, külön gardrób is ki van alakítva, ami szinté egyedi méretű. Növényház is található, külön dolgozószoba, amiben üzleti életét élheti. Geometrikus és napelemes fűtésrendszerrel rendelkezik. 

Ebből a rövid ismertetőből is látható, hogy ez az eladó lakás Budapesten nem egy átlagos családi ház. Ha érdekli Önt, keressen fel minket!

You may also like...