Kertépítés ára: a legfőbb befolyásoló tényezők

kertépítés ára
kertépítés ára

Érthető módon mindenki egy elérhető árú, de mégis magas minőségű kertet szeretne. Természetesen nagyon sok mindentől függ a kertépítés ára. Azonban az biztos, és ezzel minden kertmester egyetért, hogy nem szabad kihagyni az automata locsolórendszert csak azért, mert úgy olcsóbb lesz a munkálat. De hol is lehet még többet megtudni erről az egészről, hogy az ember a jó döntést tudja meghozni?

Számos információt tartogat minden érdeklődőnek és potenciális kliensnek az ontozorendszeres.hu. Itt a kertmester mindenféle marketingfogás és túlzás nélkül próbálja őszintén elmondani, hogy miért is annyira fontos a locsolórendszer. Amint arról már szó esett, hiába nagyobb a kertépítés ára ezzel, az biztos, hogy hosszútávon csakis ezt éri meg választani.

Példaként felhozza a szakértő azt, hogy az évek során nagyon sokan keresték fel kétségbeesetten azért, mert valamilyen megfontolásból, de kihagyták ezt a berendezést a kertépítésből és ennek számos negatívuma lett. Volt egy konkrét eset, amikor egy 500 négyzetméteres gyepszőnyeget raktak le valakinél a nagy júniusi melegben, és hiába ment a locsolás non stop, mégis besárgult a fű.

Mindez azért volt, mert manuálisan történt a locsolás, nem pedig automata módon. A pázsit tehát nem akkor kapta meg a szükséges vízmennyiséget, amikor arra a legnagyobb szükség volt. Tehát elengedhetetlen az automata öntözőrendszer, még akkor is, ha a kertépítés ára magasabb emiatt.

Öntözőrendszer Gödöllő: a tévhitek tisztázása

Hiába annyira népszerűek hazánkban az automata locsolórendszerek, még mindig elevenen élnek bizonyos tévhitek ezzel kapcsolatban. Rengetegen a mai napig úgy gondolják, hogy az öntözőrendszer Gödöllő településén túlságosan drága és emiatt nem éri meg a befektetés.

A kertmesterek még mindig találkoznak olyan potenciális kuncsaftokkal, akik meglepődnek, amikor meglátják az öntözőrendszer árajánlatot. Azt hiszik, hogy az öntöző kétszer vagy háromszor is drágább, mint a tényleges ár. A másik tévhit, hogy az öntözőrendszer Gödöllő városában nagyon sok vizet fogyaszt. Csakis akkor igaz ez, ha a kert alig vagy egyáltalán nem volt locsolva a rendszer telepítése előtt.

You may also like...