Mobil ház, maximális biztonsággal

Tudom jól, hogy a portakonténer árak egy meglehetősen szűk réteg számára lehetnek csak érdekesek, mégis, ha ön most ezeket a sorokat olvassa, azt gyanítom, hogy éppen beleesik ebbe a szűk rétegbe.


Annak ellenére, hogy a piac nem túl széles, amikor egy olcsó őrkonténer eladó, az gyakran pár nap alatt gazdára is talál. Ennek az az oka, hogy ezek az eszközök, attól függetlenül, hogy a nevük mit sugall, meglehetősen széles körűen használhatók fel. Ráadásul a portakonténer árak gyakran eleve nagyon kedvezőek, ha a tárgy használati értékéhez viszonyítjuk, így amikor egy olcsó őrkonténer eladó, akkor érdemes rá azonnal lecsapni.
A mellett, hogy ezek a konténerházacskák tökéletesen ellátják egy mini épület feladatát, nagyon biztonságosak is és valóban hosszútávra lehet velük tervezni, hiszen a tengeri sós levegőre és komoly fizikai igénybevételre lettek tervezve az alapjául szolgáló szállítókonténerek, így az itthoni időjárás, környezeti tényezők és az épületként történő alkalmazásuk szinte egyáltalán nem amortizálja őket.
Még egy pozitívum, ráadásul nem is elenyésző, a konténerépületek mellett, hogy mobilak. Ez még akkor is igaz, ha egy több konténer felhasználásával készült luxusingatlanról, vagy akár egy komplexumról beszélünk, hiszen az összeépített konténerek szétbontva, külön-külön mozgathatóak.

You may also like...