Munkavédelmi sisak 20 darabos csomagolásban

munkavédelmi sisak
munkavédelmi sisak

Minden munkának megvan a maga veszélye. A balesetek elkerülésének érdekében, szigorú törvény írja elő a nélkülözhetetlen munkavédelmi ruházat és kiegészítők viselését, használatát. Veszélyesebb munkaterületeken gyakori előírás a munkavédelmi sisak használata, ami megvédi a dolgozók fejét az esetleges sérülésektől. A különféle munkahelyeken vagy helyzetekben eltérő sisakra van szükség, ráadásul ezek színben is különböznek. A tartex.hu webshop termékpalettáján nagyon sokféle modell fedezhető fel, ezek közül megemlítjük a Goeland ipari munkavédelmi sisakot, ami kapható kék, sárga, fehér, zöld, narancs és piros színben.

Használható -20 és +50 C-fok között és védelmet nyújt 440 V váltakozó feszültségű villamosvezeték érintése ellen is. A sisak el van látva 6 ponton rögzített, állítható sisakkosárral, nedvszívó szivacsos izzadságszalaggal, hallás- és arcvédőkkel. Ez a munkavédelmi sisak két- vagy négypontos sisakszíjjal szerelvényezhető. Az EN397 EU szabványnak megfelelő termék 20 darabos csomagolásban kapható.

Férfi munkabakancs csúszásmentes talppal

Amikor a munkavédelmi lábbelikről van szó, a legtöbben arra gondolnak, hogy ezek nem kényelmesek és a dolgozók csak muszájból viselik. Ez teljességgel téves elképzelés, hiszen a férfi munkabakancs amellett, hogy komfortos munkavégzést tesz lehetővé, melegen és teljes biztonságban tartja a lábakat. A dolgozók tisztában vannak ezeknek a tulajdonságoknak a jelentésével, mint ahogyan azzal is, hogy az épségük függ a munkavédelmi lábbeli viselésétől.

A webshopból megvásárolhatóak ezek a lábbelik, nubuk bőrből készült például a Master S3 SRC férfi munkabakancs felső része, a talpa pedig fémmentes, talpátszúrás elleni védelemmel van ellátva. Nagyon kényelmes, formázott talpbetét van benne, illetve jól szellőző, hálós textilbélés. Megerősített, felhúzott orr résszel rendelkezik ez a bakancs, a talpa pedig olajálló, csúszásmentes, kétrétegű. Ha Ön most azért ült le a számítógép elé, hogy a csapatának megkeresse a megfelelő férfi munkabakancs típust, akkor meglehet, hogy nem kell tovább lapoznia, mert a Tartexnél megtalálta.

You may also like...