Melyek a legnépszerűbb arckrém összetevők?

arckrém
arckrém

A kozmetikai piacon folyamatosan nő a ceramidokat, retinolt, niacinamidot és peptideket tartalmazó kozmetikumok száma. Kétségtelen, hogy ezek nagyon hatékony és közkedvelt arckrém összetevők. A bőr tudatos ápolásának alapja azonban az igényeinek megfelelő hatóanyagok kiválasztása. A kozmetikumokban található összetevők felelősek azok hatékonyságáért és az alkalmazásuk eredményéért. A terméket egy adott tevékenységre irányuló tulajdonságokkal gazdagítják.

A ceramidos arckrém például kitölti a sejtek közötti tereket és védi a bőrt a káros külső tényezőkkel szemben. A ceramidok a bőr vízveszteségét is védik és szabályozzák a hatóanyagok bejutását. Szinte mindenki hallott már a niacinamideről is. Sokoldalúsága miatt olyan hatóanyag, ami számos bőrtípus esetében jól alkalmazható. A ceramidokhoz hasonlóan fontos szerepet játszik a bőr védőgátjának támogatásában. Gátolja a vízvesztést, normalizálja a faggyúmirigyeket és csillapítja a gyulladást. A niacinamidos arckrém javítja a bőr rugalmasságát és bizonyítottan enyhíti az elszíneződéseket.

Kerüljük a mesterséges diffúzor olajokat!

A medinatural.hu webshop széles kínálatában található csúcsminőségű értékes növényi kivonatok nagyszerű ötletet jelentenek arra, ha az otthonunkat páratlan aromával szeretnénk megtölteni. Termékek széles választékát kínáljuk, amelyek ideálisak a diffúzor olaj szerepének betöltésére. Ezek biztosítják, hogy az illat addig lebegjen a szobában, amíg szükségünk van rá. A diffúzor olajokat gyakran nevezik a belső terek parfümjének, mivel természetes összetevőiknek köszönhetően, sokféle illatot érezhetünk.

Az egyedi termékek barátságos és pihentető hangulatot teremthetnek az otthonunkban. Az illóolajok használata után egy szoba illatos gyümölcsössé vagy virágzó tavaszi kertté válhat. A cseppek természetes módjai a kikapcsolódásnak. Persze ez csak akkor igaz, ha természetes illóolajokat használunk a készülékekben. A szintetikus anyagok elkerülése érdekében, keresd az ismert márkáktól származó, tiszta illóolajokat tartalmazó termékeket! A MediNatural diffúzor olajokban nincsenek mesterséges illatanyagok vagy parabének.

You may also like...