Védelmet is biztosít a Nice garázskapu motor

kapu távirányító

kapu távirányító

Annak érdekében, hogy a legmodernebb kaput is egyszerűen lehessen működtetni, szükség van egy megbízható, könnyen kezelhető vezérlőre. Mindig érdemes a gyári kapu távirányító mellett dönteni, hiszen az utángyártott, nem eredeti modellekben nem lehet megbízni. Ez utóbbiakkal legfőképpen az a gond, hogy a hatósugara nem annyi, mint a gyári kapu távirányító változatnak. Sokan arra is panaszkodnak, hogy elég gyakran elfelejti a vevőegység a távirányítót. Ekkor kötelező kihívni a szerelőt, hogy ismét beállítsa a kelléket.

Megesett már párszor az is, hogy a vevőegység valamiért magától kinyitotta a kaput a legváratlanabb pillanatokban. Ezért is kell kerülni a nem eredeti kapu távirányítót, hiszen senki sem akar úgy hazaérni délután, hogy a kapu nyitva van. Ennél persze rosszabb, amikor arra ébrednek fel a lakók, hogy a kapuszárnyak tárva-nyitva vannak, és nem lehet tudni, hogy mióta is vannak így ezek. A normál kapu távirányító azért is jobb választás, mert az maximum 2 ezer Forinttal drágább, mint az utángyártott. Ezen pedig nem érdemes spórolni, hiszen a silány minőségűvel csakis rosszul járhat az ember. A fejlett tartozékkal biztosra veheti a tulaj, hogy több évig semmi gondja sem lesz.

Persze nem csupán a vezérlő kütyü, hanem a szerkezet motorja is kiváló kell legyen. Mivel a Nice garázskapu motor manapság temérdek dicséretet kap a tartóssága, megbízhatósága, hatékonysága miatt, világos, hogy a tökéletes választást jelenti. Rengetegen vannak azok, akik nem csupán a verdát, hanem a sporteszközöket, kerti bútorokat, szerszámokat is a garázsban tartják. Ezt azért csinálják így, mert tudják, hogy ennek a kapuját nem lehet csak úgy felfeszíteni, feltörni, hiszen adottak a védelmi eszközök, amelyek közül fontos szerep jut a Nice garázskapu motor eszköznek is. Nyilvánvaló, hogy a garázskapu minden helyzetben betörésálló kell legyen. Az automatizált garázskapuknak az előnye, hogy mechanikusan kinyitni nem olyan egyszerű, mint felfeszíteni, beütni, a zárat feltörni, lakatot leütni. Emiatt is választják olyan sokan a Nice garázskapu motor tartozékot. A működést tekintve két fajta van, a billenő- és a szekcionált kapus megoldás.

You may also like...