A cipőápolók célirányos kiválasztása

cipőápolók
cipőápolók

Megtalálni az ideális lábbelit sokszor nem egyszerű feladat, megtartani a megfelelő minőségben azonban talán még nehezebb. Természetesen ajánlott jó minőségű anyagból készült modellt vásárolni, emellett pedig kiaknázhatjuk a különféle cipőápolók előnyeit is. A bőr esetében a legfontosabb, hogy megóvjuk a csapadéktól. Sokan a tisztításához is nedves szivacsot használnak, pedig ezzel lényegesen lerövidülhet az anyag élettartama. A bőr ugyanis nedvesség hatására elveszíti rugalmasságát, megkeményedik vagy kirepedezik.

A cipőápolók között azonban találunk olyan terméket, ami kimondottan erre kínál megoldást. Az impregnálás során egyfajta védőburkot vonunk az anyag köré, ezzel megóvjuk a lábbelit az olyan károsító tényezőktől, mint amilyen a csapadék is. A cipők karbantartására olyan folyamatokat alkalmazzunk, mint a száraztisztítás, majd ezt követően bevethetőek a speciálisan csoportosított cipőápolók is. Egészen más típus ajánlott egy brush bőr ápolásához, mint amit például egy lakk bőr típus igényel.

A Sepa ortho-pedic gyógypapucs kollekciója

Az optimális lábkomfort eléréséhez olyan lábbelit célszerű választanunk, ami segít stabilizálni a talprész gyengeségeit. A Sepa ortho-pedic termékcsalád a vitalitás érdekében született meg elsősorban azoknak, akik sokat állnak a nap folyamán vagy rengeteg lépést kell megtenniük. A terhelésben elfáradt lábak megkönnyebbülnek a Sepa ortho-pedic gyógypapucsok viselésével.

Az anatómiailag korrekt kialakítás az optimális testgeometria szolgálatában áll, a tartósság révén pedig mindegyik lábbeli évekig eredményesen megállja a helyét, akár mindennapos használat esetén is. A talpbélés felső része antiallergén bőr felhasználásával készül, ezzel is védve a lábat a nedvességtől, ezáltal pedig a gombától. A Sepa Ortho-pedic modellek egy hazai manufaktúra műhelyéből kerülnek ki és tapasztalt szakemberek munkáját őrzik. A márka az egészségügyi dolgozók körében elsőrangú figyelmet élvez, mivel erősen megfelel a kényelmi és a higiéniai feltételeknek.

You may also like...