Online reggeli edzés szórakoztató feladatokkal

online reggeli edzés
online reggeli edzés

Gyakran érezzük úgy, hogy jó volna kicsit mozogni reggel, mielőtt munkába indulunk, de nehezen tudjuk rászánni az időt. Pedig van egy remek lehetőség erre, az online reggeli edzés aktívan indíthatja a napot bárkinek, akinek nem jelent problémát a korai ébredés. Direkt nőknek tervezte ezeket az edzéseket a tréner, akivel felvehetjük a kapcsolatot az edzesekblankaval.hu weblapon keresztül. Az óra során az egész testet át lehet mozgatni saját testsúlyos, gumiszalagos és kézisúlyzós gyakorlatokkal.

Ez az online reggeli edzés növeli az állóképességet és az erőt, közben formásít és nagyon jó közérzetet biztosít. Fantáziadús, szórakoztató feladatokat tartalmaz, senki nem fog unatkozni. Előnyei közé tartozik, hogy feltölti a résztvevőket a nap hátralévő részére, utána jókedvűen indulhatunk munkába és úgy mozgatható át az egész test, hogy végig otthon vagyunk. A comb-, kar-, törzs-, vállizmok erősítése érhető el ezen online reggeli edzés lehetőségével.

Miben segít az ülőmunka torna?

Sokan úgy gondolják, hogy az ülőmunka semmiféle erőfeszítést nem jelent, kényelmes, ami egyrészt igaz, másrészt viszont ez a fajta napi tevékenység egészségügyi problémákat hozhat magával. Szükségből született típus az ülőmunka torna, ami kifejezetten azoknak lett kidolgozva, akiknek a munkája olyan jellegű, hogy 8-10 órát is ülniük kell. Ettől aztán megfájdul a nyakuk, hátuk, derekuk, amire az orvosságok nem kínálnak megfelelő megoldást, legfeljebb csillapítják a tüneteket.

Sokkal jobban járunk, ha egy erre a célra kidolgozott mozgásformát végzünk rendszeresen, vagyis átmozgatjuk a tagjainkat, izmainkat, amelyek megrövidültek, vagy az ülőmunka következményeként megnyúltak. Általában csoportosan történik az ülőmunka torna az említett edzővel, de ha valaki egyéni, személyre szabott edzésre vágyik, arra is van lehetősége. Ilyen órát heti 3 alkalommal tart a szakember. Az ülőmunka torna kiválóan kompenzálja az inaktív életmódot, ami sérüléshez és tartós ízületi fájdalomhoz vezethet. Ezt pedig van mód megelőzni, csak tenni kell érte!

You may also like...