Valóban működik!

Mivel a párom bőre nagyon kényes és évek óta küzd azzal a problémával, hogy nagyon száraz, mégis rendkívül könnyen alakulnak ki rajta gyulladt miteszerek, már én is elkezdtem olyan hidratáló arckrém után kutatni az interneten, ami segíthet neki.


Ami nagyon érdekes, hogy bár sokat olvastam a témában és megtudtam olyanokat, hogy kik és mikor fedezték fel a hialuronsav jótékony hatását és hogyan kezdték el ezt használni a gyógyászatban, mégsem én találtam meg a tökéletes terméket, hanem az talált meg engem.
A munkám miatt egy kutyakozmetikumokat is készítő céggel kerültem kapcsolatba és ahogy elkezdtem foglalkozni a termékeikkel, akkor láttam, hogy bizony nagyon magas színvonalú humán termékcsaládjuk is van, méghozzá természetes összetevőkkel és többek között a már általam jól ismert hialuronsav felhasználásával. Miközben tanulmányoztam a termékeiket, a munkám miatt, egyre inkább biztos lettem benne, hogy ez valami különleges dolog és nem véletlenül találtuk meg egymást, így párommal egyeztetve rendeltem is néhány készítményt, többek között hidratáló arckrémet is.
És higgyék el, bár még magam sem merem, de szinte az első használat után szemmel láthatóan javult a párom bőre, elkezdett élettel megtelni, elmúlt a szárazsága és a gyulladások is csökkentek. Igaz, hogy még csak néhány napja használja, de mára szinte teljesen rendbe jött az arca. Ezt pedig az elmúlt évek alatt kipróbált több nagy márka és sok-sok házi kotyvalék sem tudta még csak megközelíteni sem!
Köszönjük, Shelia Kozmetikum!

You may also like...