Világmárkákkal megépült öntözőrendszer Balaton területén

öntözőrendszer Balaton
öntözőrendszer Balaton

Egy locsolórendszer sikere két tényezőtől függ: a felhasznált alapanyagok minőségétől, márkájától és persze attól, hogy ki végzi a telepítést. Egy Hunter, Rain-Bird öntözőrendszer Balaton környékén semmiképp sem fog csalódást okozni, hiszen ez a két brand a legkiválóbb nívót képviseli a piacon már évek óta

Az ontozorendszered.hu szakembere is ezt a kettő preferálja, hiszen tudja, a kliensek nagyon fontosnak tartják a magas minőséget, a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot. Persze előfordul, hogy a K-Rain vagy az Orbit márkákát preferálja a szaki bizonyos esetekben. Mondani sem kell, hogy ez a két amerikai gyártó is új szintre emeli a színvonalat.

A kertmester pontosan tudja, hogy az öntözéstechnikai termékek és maga a technológiai is igen gyorsan fejlődik, ezért kötelezők a képzések és a produktumok, technikák mihamarabbi megismerése és az ismeretek frissítése. Csakis így lesz olyan az öntözőrendszer Balaton területén, ami minden téren megfelel az igényeknek, a minőséget és az árat tekintve egyaránt.

A fent említett négy márka, tehát a Hunter, a Rain-Bird, a K-Rain és az Orbit vezérlőautomatikákat, esőérzékelőket, mágnesszelepeket, szórófejeket és fúvókákat gyárt, tehát a legfontosabb öntözéstechnikai alkatrészeket. Ezeknek köszönhetően az öntözőrendszer Balaton bármely településén teljes és megbízható lehet.

Magas színvonal, alacsony kerti öntözőrendszer ár

Nem kell persze azt hinni, hogy mivel világmárkákról van szó, túl drága lesz a locsolórendszer. Sokakat meglep, hogy a kerti öntözőrendszer ár mennyire kedvező, tervezéssel és telepítéssel együtt is. Ugyanakkor nem csupán a fent felsorolt eszközökre van szükség egy rendszerhez, hanem egyéb kiegészítő alkatrészekre is, akárcsak KPE, LPE és csepegtető csövekre, illetve KPE idomokra és fittingekre.

A kerti öntözőrendszer ár ezek miatt keveset nő, hiszen olcsó, de mégis megbízható kiegészítő kellékekről van szó. Manapság reális az automata kerti öntözőrendszer ár. Hazai viszonylatban a beépített rendszerek több, mint 90%-a ilyen típusú. Előnye, hogy emberi felügyelet nélkül öntöz és dolgozik.

You may also like...