A legegyszerűbb a vásárlás a felni keresővel

felni kereső
felni kereső

Ha nem jó áruházban vásárol az ember, igazán nehézkes a keréktárcsák megvétele. Ugyanis sok információra van szükség ahhoz, hogy a legideálisabb modellt megtalálja az ember a verdájához. A sok kellemetlenséget feledteti és a vásárlási procedúrát leegyszerűsíti az a felni kereső, ami már évek óta elérhető az alu-felni.hu weboldalon.

A cég már több mint 16 éve azoknak a rendelkezésére áll, akik hisznek a magas minőségben, elvárják a tartósságot és esztétikumot, illetve nem akarnak egy kisebb vagyont kiadni a felnikre. Az online bolt kínálatában több mint két ezer biztonságos, nívós keréktárcsa található, különböző méretekben és színekben.

A cég legfontosabb feladatának azt tartotta az internet terjedésével, hogy egy  egyszerű és áttekinthető felületet hozzon létre, ami megkönnyíti a vevők dolgát. Sikerült is mindez, amit igazol a felni kereső megléte.

Ennek köszönhetően az összes érdeklődő gyorsan és könnyen megtalálhatja a megfelelő felnit. Nagy előny itt, hogy szinte mindegyik személygépkocsihoz megtalálható az ahhoz tökéletesen passzoló keréktárcsa. A felni kereső segítségével egyáltalán nem is véletlen, hogy több ezer elégedett ügyféllel rendelkezik a cég.

A Kia Ceed alufelni adatainak felsorolása

A legtöbben tisztában vannak a keréktárcsák legfőbb méreteivel. Van azonban, akinek gondot okoz például a Kia Ceed alufelni paramétereinek a felsorolása vagy az adatok értelmezése. Ha valaki azt látja egy tárcsán, hogy 7Jx15 H2 ET13, nem biztos, hogy tudni fogja, mi mit jelent. Pedig nem annyira nehéz a helyzet. Az első érték a szélességre, míg a második az átmérőre utal.

Az ET-t ugye nem kell magyarázni, hiszen az a Kia Ceed alufelni esetében itt egyszerűen értelmezhető. A J, ami lehet más betű is, illetve a H2, ami szintén lehet más, a tárcsa és az abroncs illeszkedési és szerelési profiljára utal. Szerencsére ezekkel nem igazán kell foglalkozni. A Kia Ceed alufelni osztókörét két módon adhatják meg: 4×100 vagy 5×112. A csavarok száma után az átmérő jön milliméterben.

You may also like...