Az SDS fúrószárral nincs akadály!

sds fúrószár
sds fúrószár

Bontómunkához egy rendes nagyágyúra van szükség, vésőgépre, vagyis bontókalapácsra. A tökéletes végeredmény eléréséért egy SDS fúrószár segítségére is szükség lesz. Mit értünk ez alatt? Elsősorban, mi az SDS? Az SDS tokmányrendszert a Bosch cég fejlesztette ki a fúrókalapácsokhoz, amelyek egy légdugattyú segítségével iszonyat lóerővel kalapálnak. A dugattyú közvetlenül az ütőmű végét kalapálja, közben pedig az SDS fúrószár tengelyirányban szabadon mozoghat, így az ütőmű energiája közvetlen a fúrószárnak adódik át.

A honlapunkon is rendelhető fúrószárak a Bosch ellenőrzése alatt állnak, minden létező előírásnak megfelelnek. Nem is volt rájuk még panasz! Hosszú élettartamú, finomszemcsés fémből készült SDS fúrószárat kínálunk, a legkülönfélébb célokra. Többek között beton, falazatok, természetes kő, vasalatok átfúrására is kiváló. Szettek is rendelhetőek. Honlapunkon részletes leírást adunk a termékekről, például arról is, mely fúrószárak csatlakoztathatóak SDS plusz és melyek használhatók SDS Max befogású gépekkel.

A jól megválasztott flex vágókoronggal kitárulnak a lehetőségek

Először is azonnal tisztázzuk, hogy a flex tulajdonképpen a sarokcsiszoló köznyelvben meghonosodott elnevezése. Azt is muszáj megjegyeznünk, hogy egy ilyen gép és a megfelelően kiválasztott flex vágókorong olyan eszköz a mester kezében, ami nélkülözhetetlenné teszi. A top 3 legsokoldalúbban használható szerszámgép listáján mindenképp szerepel a sarokcsiszoló. Szinte nincs olyan anyag, amit egy céljának megfelelő flex vágókorong segítségével ne lehetne megoldani.

Természetesen a csiszolás és polírozás is benne van a munkakörben, egészen durva betonfelületektől kezdve, a fémkerítések és faelemek csiszolásáig, gyönyörűen sima felületek hozhatóak létre. Ami a vágást illeti, honlapunkon számos, a Bosch által ellenőrzött flex vágókorongot kínálunk. A 3 az 1-ben tárcsával megoldható a vágás, nagyolás és finomcsiszolás. Kiemelhetjük a Bosch Carbide Multi Wheel vágókorongot is, ami multifunkcionális eszközzé alakítja a sarokcsiszolót. Fával és műanyaggal is magabiztosan megbirkózik.

You may also like...