Emeletes ágy fenyőből?

Amikor a házban vagy a lakásban csak egy gyermekszoba van, és két gyermeket kell elhelyeznünk benne, racionális tértervezéssel kell szembenéznünk. Különösen, ha ez a hely kicsi, egy emeletes ágy választása lehet a megoldás kulcsa.

Ha letettük a voksunkat az emeletes ágy mellett, már csak azt kell eldöntenünk, hogy milyen anyagból gyártottat vásároljunk.

Három fő anyag van: laminált forgácslap, tömör fa és fém.

A fenyőt gyakran használják gyermekbútorok anyagaként A tömör fából készült ágyak általában drágábbak, mint az MDF-ből és a forgácslapból készült ágyak.

Miért jó választás fenyő emeletes ágy?

A fenyőből készült emeletes ágyak tökéletesen ötvözik a fa természetes erejét a modern dizájnnal és a kiváló funkcionalitással. A tömör fenyő nem mérgező, mint a mesterséges anyagokból készült bútormodellek.

A fenyőfa természetes árnyalata világos, ezért a legtöbb termék világos tónusú. Bár természetesen a változatosság kedvéért biztonságos, modern festési technológiák alkalmazásával a gyártók különböző színű fenyő emeletes ágyakat is gyártanak.

Afenyő emeletes ágynál, mint bármely más fából készült bútornál, biztosak lehetünk abban, hogyaz évek során fa egyáltalán nem változtatja meg minőségét, ugyanakkorotthonunk belső terét gazdagabbá teszi.

Vannak olyan családok, amelyekben a fenyő emeletes ágyak nemzedékről nemzedékre vándorolnak,mivel a fenyőfa hosszú ideig megőrizi eredeti formáját és minőségét.

You may also like...