Most kell csak igazán az utasbiztosítás!

Az utazás a jelenlegi vírusos helyzetben elég komoly kockázatot és gyakran több nehézséget okoz. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne menni, csak érdemes alaposan megnézni, hogy hova és milyen céllal tesszük, valamint szükség lesz egy kiváló utasbiztosítás megkötésére. Bár az indulás előtt senki sem szeretne rosszra gondolni és csakis azt a célt tartjuk a szemünk előtt, hogy fantasztikus élmények várnak ránk, attól még megéri mindenre felkészülni.

utasbiztosítás

utasbiztosítás

A rendszeres lezárások miatt sohasem tudhatjuk, mikor törölnek egy járatot vagy kallódik el a csomagunk, esetleg ragadunk egy másik országban. Az utasbiztosítás segítségével ugyanakkor a felesleges és előre kiszámíthatatlan költségektől kímélhetjük meg magunkat. Ugyanígy megeshet, hogy beleset áldozatává válunk és kórházba kerülünk.

Az ellátás egy másik földrészen igen sokba kerülhet, nem beszélve arról, ha hazaszállítást kell kérnünk, a hosszabbtávú kezelések miatt. Az utasbiztosítás kitér az ilyen eshetőségekre is és remek háttérszolgáltatást kínál. Az axa-assistance.hu oldalon 3 féle típus között válogathatunk. Az Excellent, Komfort és Refferencia típusok több opciót nyújtanak, amiket külön lehet hozzárendelni az alaphoz. Az utasbiztosítás maximálisan az igényekhez szabható, ugyanis kiválasztható a pontos hely és dátum, ahová és amikor menni szeretnénk. Ennek fényében pedig optimalizálhatók a költségek. Ne kapkodjunk el semmit, hanem tervezzünk meg minden egyes alkalmat körültekintően és az utasbiztosítás megkötésével tegyünk róla, hogy valóban ne legyen más dolgunk, csak élvezni a kirándulás minden pillanatát.

You may also like...