Ha valóban a biztonság számít

Sok helyen, főleg nagyobb áruházakban, gyakran találkozom a kis faházas megoldással, amit szerszámtárolásra, kerti raktárként ajánlanak, hétvégi telkekre, például. Valóban nagyon helyesek ezek a kis bódék, de sajnos, az én véleményem szerint, pont arra nem igazán alkalmasak, amire készülnek.


Egy ilyen, vékony fából készített kis épület, azon kívül, hogy a benne elhelyezett tárgyakra nem esik rá közvetlenül az eső és a hó, pont semmire nem jók. Biztonsági szempontból csak arra alkalmasak, hogy a nem kívánt személyek lássák, hogy sok pénzt kötöttünk arra, hogy valamit megóvjunk benne, de gond nélkül bejutnak. Ráadásul, a páratartalom ellen is csak minimálisan védenek, hiszen a fa nem erre a legalkalmasabb.
E helyett én inkább a kerti fém szerszámtárolókat ajánlanám, melyek ugyan valamivel drágábbak, de mind a természet, mind a behatolók ellen maximális védelmet nyújtanak.
Az ilyen szerszámtároló konténerek alapjául a szállítmányozásra tervezett, nehéz szerkezetű konténerek szolgálnak, melyek vastag acélszerkezete és annak sósvíz ellen készített bevonata maximálisan védi a benne elhelyezett tárgyakat. Ráadásul, kis fantáziával, egy ilyen kerti fém szerszámtároló nagyon esztétikussá is tehető, egyedi igényekhez alakítható.
Alkalmazzon ön is szerszámtároló konténert, hogy valóban biztonságban legyenek tárgyai.

You may also like...